Det här är gul pr

Vi är en ung och engagerad PR-byrå med fokus på bok-PR, bolag och profiler.

För oss är det viktigast att vi har roligt på jobbet. Det tror vi leder till att vi arbetar hårdare och levererar bättre resultat.


Vi gör alltid vårt yttersta för att göra kunden så nöjd som möjligt och har stor erfarenhet inom PR, samt ett etablerat kontaktnät inom branschen. Vi representerar flera stora profiler och bolag inom tech-branschen. Även flera av Sveriges största bokförlag är våra uppdragsgivare.


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att synas utåt? Varje behov är unikt och utifrån det arbetar vi.Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!


Advisory Board

Vi har stor nytta och glädje av vår advisory board. Personerna i den har bred erfarenhet från olika branscher och gör att vi utmanas att tänka längre, bättre och mer kreativt.

axel palm

Axel är Nordens enda YouTube-amassadör och en av de personer som förmodligen har allra bäst koll på modern marknadsföring i Sverige. Som om det inte vore nog är Axel dessutom utbildad jurist som har egen erfarenhet av att producera innehåll.


malin aronsson

Malin är personen som kom på idén till Linas Matkasse. Från företagets första steg till ett stort internationellt bolag har Malin jobbat med dess marknadsföring. Som journalist driver hon även podcasten Dagens Människa.


Karin tengby

Karin har lång erfarenhet av kommunikationsbranschen och har kallats en av Sveriges främsta på kriskommunikation. Efter arbete på bland annat Röda Korset, Westander och Kulturhuset i Stockholm arbetar Karin nu på Natur & Kultur.


johannes gustavsson

Johannes är född 1997 men har redan varit en av Sveriges främsta kommunikatörer i flera år. Han har skrivit boken Uppfödd på nätet, grundat Tubecon och arbetat på Miltton Labs och Egmont. I egenskap av rådgivare och föreläsare hjälper han nu flera av Sveriges största varumärken. Nyligen toppade han listan över Framtidens Makthavare, där han trumfade såväl politiker som klassiska opinionsbildare.


Vincent Vensan Vukovic

Vincent har erfarenhet av kommunikationsarbete från Microsoft och DICE (EA) med bland annat succéerna Battlefield och Star Wars Battlefront. Idag är han Global Community Manager på Visit Sweden och rådgivare åt flera bolag inom techsektorn.