DET HÄR ÄR GUL PR

HA ROLIGT

ARBETA HÅRT

VAR ÄRLIG

VAR SNÄLL MOT MÄNNISKOR

gul pr:s advisory board

Axel Palm är Nordens enda YouTube-amassadör och en av de personer som förmodligen har allra bäst koll på modern marknadsföring i Sverige. Som om det inte vore nog är Axel dessutom utbildad jurist som har egen erfarenhet av att producera innehåll.

Malin Aronsson är personen som kom på idén till Linas Matkasse. Från företagets första steg till ett stort internationellt bolag har Malin jobbat med dess marknadsföring. Som journalist driver Malin även podcasten Dagens Människa.

Johannes Gustavsson är född 1997 men har redan varit en av Sveriges främsta kommunikatörer i flera år. Han har skrivit boken Uppfödd på nätet, grundat Tubecon och arbetat på Miltton Labs och Egmont. I egenskap av rådgivare och föreläsare hjälper han nu flera av Sveriges största varumärken. Nyligen toppade han listan över Framtidens Makthavare, där han trumfade såväl politiker som klassiska opinionsbildare.


Karin Tengby har lång erfarenhet av kommunikationsbranschen och har kallats en av Sveriges främsta på kriskommunikation. Efter arbete på bland annat Röda Korset, Westander och Kulturhuset i Stockholm arbetar Karin nu på Natur & Kultur.

Vincent Vensan Vukovic har erfarenhet av kommunikationsarbete från Microsoft och DICE (EA) med bland annat succéerna Battlefield och Star Wars Battlefront. Idag är han Global Community Manager på Visit Sweden och rådgivare åt flera bolag inom techsektorn.

Samarbetspartners

Sociala medier

Reklambyrå

SEO