BLI EN AV OSS - SÖK PRAKTIK!

VI VILL ATT DU BLIR EN AV OSS!

Gul PR arbetar efter devisen resultat är viktigare än fina fackord. Vi jobbar bara med människor, företag och organisationer som vill mycket med det de gör. Våra kunder finns inom techbranschen och är mestadels startup-bolag, men vi arbetar även med litteratur och har samarbete med flera bokförlag.


Du som praktikant är streetsmart, självgående när det behövs och godhjärtad mot människor du möter. Du arbetar gärna självständigt, provar nya saker samt utvecklar det du redan är bra på. Gul PR är en liten byrå, där vi arbetar nära varandra och hjälps åt med mycket - trots att vi har olika ansvarsområden.


Några av de områden du kommer få arbeta med är att ta fram pressmeddelanden, presstexter för litteratur samt artiklar. Du kommer även arbeta med sociala medier, bearbetning av media samt skapande av olika sorters content.


Syftet med PR-arbetet kan vara att bygga större trust, attrahera investerare, berätta om investeringar, jobba för att få fler användare eller annat. Varje behov är unikt och utifrån det arbetar vi.


Du som sökande studerar en utbildning inom PR, journalistik, medier eller kommunikation.


Stad: Örebro


Skicka din ansökan till: [email protected]